Site Canvas

Μύρκου Ν. Αικατερίνη Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Θεμιστοκλή Σοφούλη 52 Καλαμαριά
τηλ: 2310407479 - 6944466265

δερματολογος καλαμαρια
δερματολογος καλαμαρια

facebook-link

Δερματολόγος στην Καλαμαριά Αικατερίνη Μύρκου


Υπηρεσίες

 

δερματολογος καλαμαρια

 

 

Κλινική Δερματολογία - Αφροδισιολoγία

 

Δερματοχειρουργική - Δερματοσκόπιση

 

Θεραπείες Υπεριδρωσίας

 

Σπίλοι - Μελανώματα

 

Θεραπείες Ακμής

 

Παιδοδερματολογία

 

Αισθητική Δερματολογία

 

Εφαρμογές BOTOX

 

Εφαρμογές Υαλουρονικού Οξέως

 

Χημικά Peeling

 

Θεραπεία Δερμοαπόξεσης

 

Μεσοθεραπεία

 

Λιπογλυπτική Σώματος

 

Σκληροθεραπεία

 

Αποτρίχωση laser

 

 

Διαβάστε περισσότερα μέσα από την νέα μου ιστοσελίδα εδώ

 


Το ιατρείο βρίσκεται επί της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη 52

 

Εξυπηρετεί όλη την Θεσσαλονίκη, με μεγαλύτερη συχνότητα περιοχές όπως:

 

Καλαμαριά, Κηφισιά, Πανόραμα, Θέρμη, Πυλαία

 

 

Διαβάστε  εδώ  Τι Είναι Η Ψωρίαση;

 


Ωράριο Λειτουργίας του Ιατρείου

 

Δευτέρα

09:00 έως 13:00 17:00 έως 21:00

Τρίτη

09:00 έως 13:00

17:00 έως 21:00

Τετάρτη

09:00 έως 13:00 17:00 έως 21:00

Πέμπτη

09:00 έως 13:00

17:00 έως 21:00

Παρασκευή

09:00 έως 13:00 17:00 έως 21:00

Σάββατο

κλειστά

κλειστά

Κυριακή

κλειστά

κλειστά

 

 


Τι Είναι Η Μεσοθεραπεία

 

Πρόκειται για μια μη-επεμβατική ιατρική θεραπεία που περιλαμβάνει πολλαπλούς νυγμούς, πολλά τσιμπήματα δηλαδή μέσω των οποίων εγχέεται κάτω από το δέρμα ένα διάλυμα με συγκεκριμένες δραστικές ουσίες που επιλέγει κάθε φορά ο ιατρός για να αντιμετωπίσει το εκάστοτε πρόβλημα (όπως κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, χαλάρωση και γήρανση του δέρματος κλπ). Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά.

 

δερματολογος καλαμαρια

 

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρωπίνου σώματος. Έτσι, εύκολα βρίσκουμε θεραπείες που εφαρμόζονται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο σώμα όχι πάντα με τον ίδιο θεραπευτικό σκοπό. Όπως είπαμε, αυτό εξαρτάται από το είδος του υλικού που θα εγχύσουμε και σε τι βάθος θα γίνει αυτή η έγχυση. Η μεσοθεραπεία είναι μια ενέσιμη θεραπεία. Αυτό αποτελεί τροχοπέδη για πολλούς ανθρώπους που φοβούνται τις βελόνες, γιατί οι βελόνες τσιμπάνε και πονάνε. Ο ιδανικός τρόπος θα ήταν να μπορέσουμε να περάσουμε τα συστατικά που θέλουμε κάτω από το δέρμα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε βελόνα. Δεν μπορούμε βέβαια απλά να αφήσουμε το διάλυμα πάνω στην επιδερμίδα και να περιμένουμε να απορροφηθεί κάποια στιγμή, γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η επιδερμίδα είναι ένας φραγμός φτιαγμένος από τη φύση ώστε να εμποδίζει οτιδήποτε απ’έξω να εισέρχεται στο σώμα και να αποτρέπει επίσης την απώλεια των εσωτερικών συστατικών του σώματος προς το περιβάλλον. Πώς θα ξεπεραστεί η επιδερμίδα χωρίς βελόνα; Διάφοροι τρόποι όντως υπάρχουν (όπως το υψίσυχνο ρεύμα, οι υπέρηχοι, η ιοντοφόρηση και άλλες θεραπείες ή συνδυασμοί αυτών), όμως το ποσοστό του υλικού που τελικά διαπερνά την επιδερμίδα καθώς και το βάθος διείσδυσης του υλικού είναι στις περισσότερες περιπτώσεις εξαιρετικά χαμηλό και σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με την ενέσιμη μεσοθεραπεία. Εν κατακλείδι, η μη-ενέσιμη μεσοθεραπεία υπάρχει αλλά υστερεί ΠΟΛΥ σε σύγκριση με την ενέσιμη, δηλαδή την κλασική μεσοθεραπεία

 


Σε Τι Διαφέρουμε

 

H κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων στο ιατρείο μας και το έμπειρο προσωπικό δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα, ώστε κάθε επίσκεψη των ασθενών μας να είναι ευχάριστη.

Στις θεραπείες χρησιμοποιούνται τεχνικές σύμφωνα με την πρόοδο της τεχνολογίας κα της επιστήμης.

Παράλληλα διαθέτουμε τον πλέον καινοτόμο εξοπλισμό ώστε να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης ιατρικής.

Οι μέθοδοι αποστείρωσης είναι σχολαστικές και σύμφωνες με τους κανόνες της επιστήμης.

Πιστεύουμε πως οι ασθενείς μας, θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένοι, προκειμένου να αποφασίσουν σχετικά με τις δυνατότητες θεραπείας, το κόστος και την διατήρηση της καλής τους υγείας.

 

        δερματολογος καλαμαρια

 

Στο ιατρείο μας λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα τις καθοδηγητικές μας αρχές: την αφοσίωση στην εξαιρετική ποιότητα, τη δημιουργία ενός ήρεμου, φιλικού και άνετου περιβάλλοντος για τους ασθενείς και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση.

Στόχος μας είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του πελάτη, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των θεραπειών.

Συγκεντρώνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε πλήρως για την τρέχουσα κατάστασή σας και να συζητήσουμε επιλογές και λύσεις για τις ανάγκες σας.